Transport

Transport is de afdeling van Van ETTIKHOVEN Transport die gespecialiseerd is in alle vormen van vervoer binnen de GWW-sector, zoals transport van zand, (vervuilde) grond, asfalt, asfaltmachines, rupskranen, etc. etc. Van ETTIKHOVEN Transport beschikt over een uitgebreid materieelbestand bestaande uit onder andere 10x8 WS, 10x4, 8x8 triple en 8x4 WS kippers en kipper trailers (alle voorzien van overdruk en kleppen), knijperauto’s 6x6 en 8x4, met 16 ton/meter tot 24 ton/meter kranen, uitschuifbaar tot 11meter !!!!, oprijwagens, diepladers, aanhangers, etc.

Kippers

Van ETTIKHOVEN Transport heeft kippers voor vervoer van zand, grond, grind en asfalt. Deze auto’s zijn allemaal voorzien van ge├»soleerde kippers, overdruk, hydraulische knevels op de achterklep en hoge wielen. Tevens nemen wij ook transportwerk aan, zodat u van tevoren weet wat het vervoer u gaat kosten.

Knijperauto

Van Ettikhoven Transport heeft diversen knijperauto’s. Zo hebben wij 6x6 met 14 t/m 24 ton meter kraan 6x6ws met 20 ton meter kraan en 8x4 met 17 ton meterkraan. Allen zijn voorzien van afstandbediening en zijn 11meter uitschuifbaar waardoor het werken met de kraan van alle kanten en grotere afstanden mogelijk maakt. Alle auto’s zijn voorzien van driezijden kippers, stenenklem en aanhangwagenkoppeling. Sinds kort hebben wij ook een knijperauto met kleppen.

De knijperauto’s kunnen op aanvraag een semidieplader meenemen voor eventueel vervoer van containers, graafmachines, asfaltmachines, walsen, etc.

Zwaartransport

Met onze trekker oplegger kunnen wij materieel vervoeren t/m 35 ton zowel binnen Nederland als in of naar het buitenland. Voor het transport van mini- en midigravers tot 8 ton zijn er twee oprijwagens.